Proiecte video în studio

În fiecare an, Moș Crăciun filmează urările de Sărbători, stă de vorbă cu copii, spune povești

O emisiune dedicată specialiștilor de Fibră Optică, susținută de Vegacomp

Mester Catalin: I Love Failure! …dar Tu? Curiozitate și povești inspiraționale!

Mihail Urdea: Muntele Athos, în căutarea sinelui și a păcii interioare

SAF-T, Soft Team Solutions

SAF-T Validator este singura soluție software care verifică declarația SAF-T (D406)

So grateful for all the experiences and growth I’ve had in Romania country

Mai multe proiecte găsești aici

ForumIT / Canal33 România

În fiecare Joi, de la ora 21.00, susținem emisiunea Forum IT, într-o dezbatere în format iTalks, pe Canal 33 România, program accesibil pe TV și youtube.

Discutăm cu invitații emisiunii, specialiști în domeniu, despre digitalizare și transformare digitală, mediul online și tehnologia aplicată în viața de zi cu zi.

Mai multe emisiuni găsești aici

Ce spun clienții noștri

“Am avut de curând plăcerea să înregistrez o emisiune la studioul video iTalks și trebuie să spun că experiența interesantă. De la început până la sfârșit, întregul proces a fost profesionist.
Recomand studioul ITalks tuturor celor care doresc să înregistreze o emisiune sau să facă un podcast. Calitatea studioului, combinată cu profesionalismul și expertiza echipei, au făcut o experiență excepțională. Vă mulțumim!”

Cornel Bărbuț – Vegacomp Consulting

“I had an extraordinary experience filming multiple video spots for the community of Nepal. The equipment and atmosphere at iTalks studio made the filming process a true pleasure. I warmly recommend this place to all content creators. Thank you, ITalks!”

Birsing – समीर थापा

“Emisiunea Forum IT de la Canal 33 adună laolaltă specialiști care dezbat subiecte de interes despre industria online. Prezentatorul emisiunii, Csaba Demeter, este un moderator excepțional, care se documentează temeinic și are întodeauna întrebările potrivite pentru invitații săi. Mă bucur că am participat ca invitat în această emisiune și recomand tuturor celor care doresc să fie la curent cu noutățile și tendințele pieței online să urmărească edițiile Forum IT.”

Mara Eliza Barza – Sunday PR

“Când ajungi într-o emisiune care are un feng shui potrivit, discuția curge cam cu 43,56% mai bine. În cazul meu, a funcționat atât de bine încât am zis lucruri pe care nu le-am mai zis nicăieri și nimănui.”

Cristian China Birta alias Chinezu – Kooperativa 2.0