Acest site www.italks.ro, denumit în continuare ‚‚site’’ este deținut și administrat de către firmele FivePlus, persoană juridică cu sediul social in strada Ștefan Burileanu 7, sector 1, București, punct de lucru/adresa de corespondență în str. Popa Savu nr. 44, sector 1, București, România, cod unic de inregistrare fiscală RO 19194781, număr de ordine în Registrul Comertului J40/18362/2006 si Forum IT Development S.R.L. persoană juridică cu sediul social in Calea Griviței nr.176, Camera 4, Bl. R, Sc. 1, Et. 8, Ap. 34, cod unic de inregistrare fiscală 44540240, număr de ordine în Registrul Comertului J40/11580/2021, sector 1, București.

Orice persoană fizică sau juridică, prezentă pe site, care efectuează orice fel de acțiune se supune Termenilor și Conditiilor prezente pe această pagină.

  1. DEFINIȚII

Site – Domeniul www.italks.ro și toate subdomeniile asociate acestuia.

Utilizator – Orice persoană fizică sau juridică ce are acces la conținutul pus la dispoziție prin orice mijloace de către iTalks și-a dat acordul cu privire la clauzele specifice site-ului din secțiunea Termeni și Condiții Generale.

Client – persoană fizică / persoană juridică care are sau obține acces la CONȚINUT, prin orice mijloc de comunicare pus la dispoziție de către iTalks (electronic, telefonic, etc) sau în baza unui acord de utilizare existent între FivePlus și acesta.

Cere o ofertă” un document electronic ce intervine ca formă de comunicare între utilizator și iTalks, prin care iTalks transmite utilizatorului prin intermediul site-ului intenția sa de a achiziționa servicii de pe Site.

Formular de contact” un document electronic ce intervine ca formă de comunicare între utilizator și iTalks prin care utilizatorul transmite către iTalks intenția sa de a comunica cu aceasta prin intermediul site-ului.

Document – prezentele Termene și Condiții.

Conținut – obiectivul conținutului site-ului este de a transmite informații actualizate și exacte.

iTalks nu poate garanta că prezentele pagini nu conțin erori, și asigură că va depune toate diligențele pentru realizarea unei informări corecte și remedierea eventualelor erori.

Orice persoană care dorește să-și procure unul din serviciile prezentate în site este rugată să contacteze iTalks prin unul din mijloacele afișate în pagina de Contact a site-ului, pentru a se informa atât asupra disponibilității serviciului în cauză cât și asupra condițiilor contractuale, tarifelor și informațiilor tehnice sau de altă natură.

Informații personale: când prin intermediul prezentului site vă sunt solicitate informații, aceasta are ca scop identificarea dumneavoastră sau posibilitatea de a vă contacta. Natura informațiilor solicitate se referă în special la date personale (nume, numere de telefon), adresă de e-mail, dar poate include și alte informații aflate în strânsă legatură cu utilizarea serviciilor solicitate.

Cu scopul de a răspunde mai bine nevoilor și intrebărilor utilizatorilor site-ului, informațiile solicitate prin intermediul acestui site vor face obiectul unei stocări și prelucrări electronice.

Legături cu alte site-uri – prezentul site poate conține legături sau trimiteri către alte site-uri considerate de iTalks utile în legatură cu conținutul site-ului său și care nu se află sub controlul sau îndrumarea sa. În cazul utilizării acestor legături sau trimiteri se vor aplica condițiile generale de utilizare corespunzătoare acelor site-uri.

iTalks nu poate garanta/controla actualitatea/exactitatea informațiilor prezente pe site-urile unor terți, la care se face trimitere de pe site-ul său.

Informațiile oferite prin intermediul site-ului – orice persoană care vizitează site-ul și care oferă date sau informații cu caracter personal prin intermediul acestui site iși manifestă acordul în mod expres și neechivoc pentru următoarele: prelucrarea acestor date și informații personale de către iTalks in vederea efectuării de studii de piață; transmiterii de materiale promoționale specifice operațiunilor de marketing online; soluționarea de către iTalks a cererilor, întrebărilor și reclamațiilor adresate (a se vedea pagina Contact din site); alte activități întreprinse de iTalks și permise de lege, ce nu fac obiectul unei aprobări din partea destinatarului.

Confidențialitate – iTalks va păstra confidențialitatea informațiilor de orice natură pe care o furnizați. Folosim datele dvs, doar dacă avem acordul, în mai multe feluri, în funcție de natura lor. Dezvăluirea informațiilor furnizate se va putea face doar în condițiile menționate în prezentul Document. Pentru mai multe detalii accesați pagina Politica de confidențialitate

Revizuire termeni și condiții: 1.08.2023